Una Jornada Inoblidable a Cardedeu

Ahir, a l’emblemàtica Sala de les Columnes de Cardedeu, vam viure un moment molt especial. Amb cada seient ocupat i un ambient ple d’expectativa i solidaritat, la xerrada “Coneix l’autisme” va superar totes les nostres expectatives. Gràcies a tots els assistents per fer d’aquest esdeveniment un èxit rotund. La vostra participació i entusiasme van fer que la jornada fos inoblidable.

Aquesta trobada va tenir com a objectiu principal sensibilitzar sobre l’autisme i donar visibilitat a les persones amb trastorn de l’espectre autista (TEA), mostrant la diversitat i riquesa de les seves experiències i perspectives. Creiem fermament que la informació i la comprensió són claus per construir una comunitat més inclusiva i empàtica.

Volem agrair especialment a l’Ajuntament de Cardedeu per la seva col·laboració i suport incondicional en l’organització d’aquesta xerrada. Treballar junts ha estat una experiència enriquidora i un clar exemple del que podem aconseguir quan unim esforços per una causa comuna.

Des de TEA Vallès Oriental, ens sentim honorats d’haver col·laborat en aquest projecte i emocionats pels passos que estem donant junts cap a una societat que acull i valora la diversitat.

A tots els que vau formar part d’aquest dia, sigui assistint, organitzant o difonent, el nostre més sincer agraïment. La vostra presència i suport són fonamentals per continuar endavant en el nostre compromís amb la inclusió i el reconeixement de totes les persones en l’espectre autista.

Continuem avançant junts en aquest camí de coneixement, acceptació i suport. Fins a la pròxima!

Comparteix en les xarxes socials
guest
0 Comentaris
El més antic
El més nou Més votats
Comentaris en línia
Veure tots els comentaris
0
M'encantaria els teus pensaments, comenta.x
Desplaça cap amunt