Qui som

T’expliquen quina associació 
som i serem

el nostre equip

Actualment, fa un any i mig que treballem intensament per fer créixer l’entitat i assolir els objectius que ens vam marcar amb tanta il·lusió en el moment de la seva creació. Ens trobem sovint amb dificultats i reptes, ja que encara depenem de la feina voluntària dels nostres membres. El nostre principal repte és professionalitzar els serveis per oferir respostes més ràpides i eficaces.

Malgrat el obstacles, mantenim viva
l´il.lusió de veure com, partint del no-res, estem construim una entitat que, amb el temps, serà tot el que el nostre col.lectiu necessita a la comarca. Estem covençuts que, amb el compromís i la passió que ens caracteritzen, aconseguirem fer realitat aquest somni. Tot això serà posible gràcies a l´esforç i la dedicació de tots nosaltres.

Històries d’Èxit

Cada membre de la nostra comunitat, sigui persona amb TEA, familiar o professional, aporta una història única que enriqueix i inspira a través de les nostres plataformes, educant i fomentant la comprensió.

Futur

Aspirem a expandir la nostra comunitat i influència per generar un major impacte, liderant en programes innovadors, col·laborant amb aliats i fomentant un canvi social que valoritzi la neurodiversitat com a enriquiment de la societat.

Educació i Advocacia

Promovem la inclusió a través de l’educació sobre el TEA a la societat catalana, trencant estereotips i fomentant l’acceptació. També advocem per les necessitats dels nostres membres col·laborant amb institucions per assegurar un accés just a educació, salut i serveis essencials.

Com unir-se a nosaltres

Si compartiu la nostra visió i voleu unir-vos, poseu-vos en contacte. Com a membre, voluntari o col·laborador, tothom és benvingut a la nostra associació per a construir un futur més inclusiu i compassiu.

Missió i Valors

La nostra missió és clara com l’aigua de la Mediterrània: proporcionar suport integral, advocar pels drets i promoure la inclusió de les persones amb TEA a la societat catalana. Amb un profund compromís amb la justícia, la igualtat i la dignitat humana, treballem cada dia per aconseguir una societat que reconegui i celebri la diversitat neurodiversa.

El Cor de la Nostra Acció

La base de la nostra acció és el suport mutu. Entenem que la jornada amb el TEA pot presentar reptes únics i, alhora, moments de gran alegria. Les persones amb TEA, amb les seves habilitats i talents excepcionals, són el cor de la nostra comunitat. Així, ens comprometem a crear un espai on cadascú pugui créixer, aprendre i connectar amb altres que comparteixin aquest viatge.

Serveis i Recursos

L’associació ofereix una àmplia gamma de serveis i recursos dissenyats per abordar les necessitats variades de les persones amb TEA i les seves famílies. Des de grups de suport i tallers educatius fins a activitats d’oci adaptades, aspirem a ser un recurs integral que abraci tots els aspectes de la vida amb el TEA. A més, col·laborem amb professionals de la salut, educadors i altres organitzacions per assegurar-nos que els nostres membres rebin el millor suport possible.

Membres de la junta


Yolanda Moral

Presidenta


Monica Campos

Tresorera


Esther Clavell

Secretària


Fernado Pajares

Josefa López

Mercè Costa

Vanesa Moral

Javier Gonzalez

Sergio Nevot

Jose Holgado

Vocals


Desplaça cap amunt